Wifi & Datamanagement – Datelec Technisch Beheer

Wifi & Datamanagement

Veel ondernemers, en ook particulieren, hebben te maken met een matig fuctionerend internet, vaak als gevolg van slechte modems en of routers. Datelec zorgt in een handomdraai voor super snel internet, op elke plek die u wenst. Internetsnelheid en optimaal bereik zijn in onze huldige maatschappij onontbeerlijk. Datelec heeft een oplossing voor een (free wifi hotspot), waarmee wij elk bedrijf, winkel of organisatie optimaal bereikbaar maken, ook wanneer u veel klanten heeft die u moet kunnen bedienen. Datelec heeft al (free wifi hotspots) geinstalleerd in bussen, trams, treinen, winkels, kantoren, winkelgebieden en monumetale plaatsen.

Ook de installatie van perfect functionerende communicatiesystemen is bij Datelec in goede handen. Wij gaan pas weg als de klant tevreden is. Immers, goed functionerende communicatie is niet alleen van belang voor het contact met de buitenwereld, ook intern wilt u goed met uw collega’s kunnen communiceren. Datelec ontzorgt.

Wij zijn specialist in Wifi & Datamanagement

Een datanetwerk is de levensader van de communicatie binnen uw organisatie. Dat betekent dat betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke voorwaarden zijn. Dit geldt zowel voor traditionele bekabeling als ook voor draadloze oplossingen. Het datanetwerk dient uiteraad flexibel te zijn, het moet immers mee kunnen groeien met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Datelec gaat bij de aanleg van wifi en datanetwerken professioneel te werk. De volledige infrastructuur word door ons, op basis van uw eisen en wensen ontworpen, geinstalleerd en uitgevoerd.

Uw LAN-netwerk word steeds belangrijker.
Voorheen maakte u alleen gebruik van uw datanetwerk voor het aansluiten van uw werkstations, servers en randapparatuur.

Tegenwoordig is het heel normaal om datanetwerk multifunctioneel in te zetten. Doormiddel van Viop, telefonie over het datanetwerk en wifi IP-camera’s worden steeds meer gemeengoed. Maar denk ook eens aan uw kopieermachines, toegangscontrole, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en ga zo maar door.

Datelec kan uw slechte wifi verbinding door niet goed werkende modems/routers van uw provider in een hand omdraai voor u oplossen. Zo werkt Datelec met gloed nieuwe systemen waar door uw internet snelheid via wifi optimaal word versnelt. Doormiddel van een aparte installatie naast uw modem/router van uw provider.

Ook maken wij hierbij gebruik van het 2,4Ghz en de 5Ghz band met een draadloos snelheid waar je versteld van staat. Twee banden tegelijk biedt de flexibiliteit van twee afzonderlijke netwerken, met meermaals de bandbreedte die u nodig hebt. Eenvoudige taken zoals e-mail verzenden of surfen worden op de 2,4 GHz band verwerkt, terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gaming of HD video streaming op de 5 GHZ band plaatsvinden en dat alles tegelijk.