Security Systems – Datelec Technisch Beheer

Security Systems

Professionele oplossingen voor het openbaar vervoer en de nautische sector, maar ook voor woningen, bedrijfspanden, kantoren en industrie.

Datelec is gespecialiseerd in het installeren en beheren van camerabewaking systemen voor het openbaar vervoer en de nautische sector.
Maar ook woningen, bedrijfspanden, kantoren en industrie zijn wij uw partner op het gebied van beveiliging.

Datelec levert gloed nieuwe bewakingsystemen in met Full-HD beeldkwaliteit. De video observatie systemen filmen continu de te beveiligen ruimte. Al het beeldmateriaal wordt opgeslagen op een 4 of meer kanalen harddiskrecorder. U kunt live meekijken, of materiaal terugkijken op een monitor en/of via uw computer. Ook via uw smartphone of tablet kunt u meekijken en terugkijken via de applicatie. Deze applicatie voor camerabewaking geeft een helder overzicht van de verschillende camera’s die geplaatst zijn en heeft een gemakkelijk bedienbaar keuzepaneel. De harddiskrecorder biedt plaats aan circa twee weken beeldmateriaal. Mocht u dus achteraf beeldmateriaal willen bekijken of verzamelen, dan kunt u rustig de tijd nemen om dit op te zoeken.

Ook wanneer u zelf aanwezig bent in uw bedrijfspand of woning wilt u zich veilig voelen tegen indringers. Hiervoor levert Quiverté naast reguliere inbraakbeveiliging ook camerabewaking. Camerabewaking helpt u om ten alle tijden overzicht te houden over uw bedrijfspand of woning.

De gloed nieuwe camerabewaking systemen van Datelec levert zowel overdag als ’s nachts maximale Full HD kwaliteit beeldmateriaal. Door een dual codec techniek kunt u via het internet een vloeiend videobeeld bekijken. De camera’s worden strategisch geplaatst om de gehele ruimte te beveiligen. Ze zijn onopvallend en niet te manipuleren door indringers zodat u verzekerd bent van bewijsmateriaal.