Over Datelec – Datelec Technisch Beheer

Over Datelec

Wij zijn Datelec Technisch Beheer. Een jong en landelijk opererend it en telematica uitvoerend elektrotechnische installatiebedrijf opgericht in 2015 en gevestigd in Groningen. Datelec is al 4 jaar partner in de openbaar vervoer sector (OV). Wij bieden met behulp van de laatste technologieën, effectieve oplossingen aan op het gebied van telematica systemen en ict systemen in de openbaar vervoer sector.

Daarnaast heeft Datelec Technisch Beheer sinds kort zich ook gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en softwarematig programmeren van nautische systemen in de scheepvaart industrie zoals ais, atis, radar, transponders, navigatiesystemen, marifonie, camerabewaking en WIFI-netwerken.

Datelec Technisch Beheer is niet alleen actief in de buitendienst maar is vooral al vanaf het begin actief in de binnendienst specialiteiten zoals het onderhouden en beheren van technische installaties aan woningen, gebouwen en industrie.

Datelec loopt al voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Missie & Visie

Missie

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen in al onze vakgebieden. Dit doen wij door onze kennis te delen en in te zetten. Door samen te zoeken naar de meest optimale en duurzame oplossingen. En door onze enthousiaste betrokken en nauwkeurige aanpak.

Visie

In ons werk staan wij altijd open voor de wensen en ideeën van onze klanten. Dit vinden wij belangrijk. Net als het voortdurend innoveren in producten en diensten. Hiermee lopen wij voorop in technieken, hun toepassingen en in onze processen. Wij streven ernaar een lerende organisatie te zijn en wij verwachten van onze partners dezelfde instelling.

Motto

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.