Electrical Engineering – Datelec Technisch Beheer

Electrical Engineering

Datelec loopt al voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Datelec maakt al decennia elektrische installaties voor een groot aantal klanten, variërend van elektrotechniek voor woningen tot verlichting en domoticasystemen in bedrijfspanden. Wij werken voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers, scholen en overheidsinstellingen.
Of het nu gaat om een stopcontact, een kabelgoot of een elektrische besturing. U kunt altijd bij ons terecht. Voor al ons werk geldt dat maatwerk voorop staat. Door goed contact te houden met u als opdrachtgever zijn wij in staat om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een technisch product.

Zo ontwikkeld Datelec ook eigen productie in electronica kabels en connectors voor oplossingen en softwarematig programmeren van systemen. Ook heeft Datelec oplossingen voor het optimaliseren en ontwikkelen wij nieuwe electronica systemen voor het openbaar vervoer en de nautische sector.